Bøe Begravelsesbyrå / Prisinformasjon

Prisinformasjon

Alle begravelsesbyråer er pålagt av staten å gi god prisinformasjon om hva en gravferd koster. Det synes vi er riktig og greit. Vi ønsker å gjøre jobben vår ærlig og ordentlig, og dette gjelder også når det kommer til fakturaen.

Vi ønsker ærlighet og åpenhet, og er det noe av den informasjonen vi gir som er utydelig eller dere har spørsmål som omhandler prisinformasjonen er det bare å ta kontakt med oss.

Hva en begravelse totalt koster er et resultat av mange valg, mange store og små detaljer som får betydning for totalsummen. (For eksempel dødsannonser i en eller flere aviser, blomster på og rundt kisten, solister og musikere, valg av kiste, etc)

Det er mulig å lage en flott og verdig seremoni med utgangspunkt i rimelige valg, eller man kan velge mer påkostede løsninger.

Vi i Bøe Begravelsesbyrå tilstreber å oppfylle de pårørendes ønsker, slik at vi i samarbeid kan gjøre gravferden til noe særegent, noe personlig. Det vil likevel ofte være en del tjenester som er felles. Prisoverslaget tar utgangspunkt i disse.

Dersom dere ønsker et spesifikt prisoverslag på en konkret forespørsel er vi takknemlige om dere tar kontakt med oss. Ring eller kom innom kontoret!

Kontakt Oss
x